U bevindt zich hier: Kalender – Hart onder de riem door Prinsenpaar CV Havermennekes

Hart onder de riem door Prinsenpaar CV Havermennekes

30.01.2021

2021 en carnaval. Dat is door de corona pandomie geen goede combinatie. Toch willen wij als CV de Havermennekes uit Bunde, aandacht schenken aan de zieken en jubilarissen. In deze bizarre tijden wil het Prinsenpaar van CV “De Havermennekes” graag de zieken en huwelijksjubilarissen van Bunde op zaterdag 30 januari een hart onder riem steken. Uiteraard zullen deze ontmoetingen volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden en zullen wij de gepaste 1,5 meter in acht nemen. Dit kan zijn op hun woonadres of verpleeghuis. Het is niet de bedoeling dat het prinsepaar de woning betreed maar op een creatieve en ludieke wijze zal het prinsepaar u toch kunnen ontmoeten en verwennen met een lekkere fruit/snoep-schotel. Het bezoek is voor de zieken vaak een welkome afleiding waardoor men even aan wat anders kan denken.
Bent u zelf ziek? Of viert u een huwelijksjubileum? Of is een hart onder de riem wenselijk door de corona pandemie? Kent u mensen die ziek zijn of die jubilaris zijn? Weet dat deze mensen het op prijs stellen als ons Prinsenpaar een bezoek aan ze brengt, geef het ons dan door. Vermeld wel even duidelijk naam en adres en evt tel. Nummer.
U kunt zichzelf of iemand anders aanmelden voor een bezoek/ontmoeting. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek zal plaatsvinden op zaterdag 30 januari.
 
U kunt de persoon (of uzelf) aanmelden bij Sylvia Bartholomeus tel. 0631961283 of 0433645296 of bij Leny Meijers van café “De Haverput”. tel 043-3649544 of 043-3641502 of via  ziekenbezoek@havermennekes.nl
 
Het Prinsenpaar, Prins Stefan en prinses Chantal, verheugen zich om bij U op bezoek te mogen komen.
Uiteraard zullen deze ontmoetingen volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden en zullen wij de gepaste 1,5 meter in acht nemen

Namens CV de Havermennekes

 
 

Overige data CV De Havermennekes Bunde:

16-01-2021  Rondbreenge Haverbode
14-02-2021  Vastelaovend

 

Activiteiten:


 

QR code doneeractie CV Havermennekes
Scan of klik QR Code en ga naar doneeractie!

Sponsoren: